Vi er teamet bag Negotiation Company

Christian Bryde-Nielsen

Christian Bryde-Nielsen

Founder and CEO, Executive Negotiation Advisor

Christian har arbejdet med strategisk forhandling og relateret kommunikation siden 2004. Han har rådgivet og trænet mere end 3.000 personer indenfor indkøb, salg, projektledelse og  i 21 lande. Udover omfattende praktisk erfaring, har Christian en BA fra Durham College, CBA af AVT Institute og MTE i Innovation & Entrepreneurship fra CBC. Han er certificeret i DISC analyser og er tilknyttet Københavns Universitet (Det Juridiske Fakultet) som censor i forhandling.

cbn@negotiation-company.com
Tel +45 22 51 00 00

Claus Grønbech

Claus Grønbech

Senior Negotiation Advisor & Executive Coach

De sidste 10 år har Claus trænet og coachet ledere i kommunikation og forhandling. I flere år underviste han i effektiv kommunikation på uddannelsen Master of Executive Negotiation målrettet ledere med international erfaring i forhandling. Claus er certificeret coach fra Manning Inspire og coacher personer, der vil have styrket gennemslagskraft og bedre samarbejde.

cg@negotiation-company.com
Tel +45 21 97 97 32

Lasse Feldt-Rasmussen

Lasse Feldt-Rasmussen

Senior Negotiation Advisor & Coach

Lasse har en fortid hos Ernst & Young, hvor han har arbejdet med Working Capital Management. Han er uddannet MSc i Supply Chain Management fra CBS og Business & Life Coach, og evner at identificere områder, hvor der kan tænkes nyt og optimeres indenfor indkøb og lagerstyring, projektledelse og produktion.

lfr@negotiation-company.com
Tel +45 30 23 91 78

Cecilie Nielsen

Cecilie Nielsen

Programme Manager & Marketing Coordinator

Cecilie er Cand.Comm fra RUC men har koncentreret sig en del år med projektledelse. Interessen for kommunikation har dog altid været intakt og med ansættelsen i Negotiation Company har Cecilie kunne fokusere på firmaets interne og eksterne kommunikation. Cecilie har ansvaret for markedsføring – herunder hjemmeside og nyhedsbrev – men bruger også en del energi på at alt fungerer på kontoret.

cn@negotiation-company.com
Tel +45 26 20 16 67

Baggrund

Negotiation Company er et konsulenthus, hvor udvikling og nytænkning er i fokus. Teori og erfaring bygger på internationale og nationale forhandlingsudfordringer og bliver leveret med et højt niveau af interaktivitet og personlig udvikling.

I over 10 år har vi arbejdet med mere end 3.000 professionelle ledelsesprofiler og virksomheds forhandlere i 15 lande. Vores personlige erfaringer dækker organisationer some Würth, Carlsberg, Deloitte, FLSmith, Danske Bank, ISS, Vestas, DS Norden og mange flere.

I vores arbejde med forhandling og kommunikation tilbyder vi også rådgivning før, under og efter aktuelle forhandlinger. Vi rådgiver både offentlige og private virksomheder, og har dertil udviklet målrettede processer og forhandlingsstrategier.